Flexibiliteit, persoonlijke aandacht en een scherpe prijs: dát zijn slechts een paar voordelen van De Keenenburgt!

Wat biedt De Keenenburgt wat een ander bedrijf mij niet kan bieden, vraagt u zich misschien af. Wij zetten de voordelen voor u op een rij.

  • Doordat De Keenenburgt werkt met een breed netwerk van betrouwbare, creatieve freelancers die allen een achtergrond hebben in de recreatie- en/of verblijfsbranche, kunnen wij snel schakelen en ad hoc reageren op een spoedopdracht.
  • Werken met freelancers biedt ook een financieel voordeel. Omdat De Keenenburgt geen hoge overheadkosten heeft, kunnen wij een product tegen een scherpe prijs aanbieden. Bovendien werken we het liefst met fixed-prices: een vooraf afgesproken bedrag, waar nimmer een onverwachte meerprijs bovenop komt.
  • De kleinschaligheid van De Keenenburgt zorgt ervoor dat u, als klant, de persoonlijke aandacht krijgt die u verdient. Wij hebben en nemen de tijd voor u.
  • Veel klanten kiezen er inmiddels voor om De Keenenburgt voor korte of langere tijd in te zetten als verlengstuk vanuit het bedrijf. Wij nemen u alles uit handen, terwijl u zich concentreert op alle andere aspecten die bij uw werk komen kijken!

Twijfelt u nog? Wij willen u met alle plezier in contact brengen met één van onze klanten, zodat zij u kunnen vertellen hoe zij de samenwerking met De Keenenburgt hebben ervaren!