De Keenenburgt specialiseert zich al tien jaar lang in marketing en communicatie voor de vrijetijds- en recreatiebranche. Dat maakt u én ons bijzonder!

Brochure

Print is terug! Gasten willen weer post door de brievenbus en bladeren. De Keenenburgt kan zorgen voor het ontwerp, de foto’s, de teksten en het drukken van uw brochure.

Lees meer…Klap in ^

Enquête

De Keenenburgt kan enquêtes voor u opstellen, verspreiden en alle informatie verzamelen en bundelen tot een concreet en helder verhaal.

Lees meer…Klap in ^

Fotografie

Onze fotografen weten waar recreatiebeeld aan moet voldoen. Ze praten met uw gasten, leven zich in en maken foto’s waar de sfeer vanaf spat.

Lees meer…Klap in ^

Huisstijl

De Keenenburgt kan een complete, nieuwe huisstijl (o.a logo, kleurgebruik, briefpapier, enveloppen, website lay-out) voor u ontwikkelen of uw huidige logo ‘updaten’.

 

Lees meer…Klap in ^

Nieuwsbrief

Houd uw gasten op de hoogte met een digitale nieuwsbrief. De Keenenburgt ontwerpt de lay-out, schrijft de teksten en/of regelt de technische kant van de verzending.

Lees meer…Klap in ^

Magazine

Een persoonlijk magazine van uw bedrijf is leuk als jubileumcadeau of als informatiemagazine bij aankomst. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Lees meer…Klap in ^

Promotiefilm

Denkt u erover om op uw website een promotiefilmpje van uw bedrijf te plaatsen? Wij kunnen de sfeer in het seizoen voor u vangen op beeld!

Lees meer…Klap in ^

Tekst

Onze tekstschrijvers hebben aan een half woord genoeg om de sfeer van uw bedrijf en alle benodigde informatie op papier te zetten. Foutloos en makkelijk leesbaar.

Lees meer…Klap in ^

Websitetekst

De Keenenburgt kan uw teksten zó formuleren dat ze aantrekkelijk blijven, de gast de juiste informatie verschaffen en tegelijkertijd hoog scoren in de zoekmachines!

Lees meer…Klap in ^

Website

Op basis van uw huisstijl en wensen, kunnen wij een verrassend, origineel ontwerp maken voor uw nieuwe website. Ook de technische kant kunnen wij via onze partners voor u realiseren.

Lees meer…Klap in ^

Workshops

De workshop Tekstschrijven en Marketing voor de Recreatiebranche heeft al veel ondernemers geïnspireerd. We geven deze workshops op aanvraag ook in-house.

Lees meer…Klap in ^