Vraag naar de mogelijkheden van onze communicatie-workshops. Die werken vaak zó verhelderend dat u vol goede ideeën weer aan de slag kunt!

Communiceren. Het lijkt zo makkelijk.

We doen het immers elke dag. Toch blijkt communiceren vaak moeilijker dan gedacht. Belangrijke informatie in een nieuwsbrief wordt niet gelezen, opdrachten voor werknemers worden verkeerd begrepen of potentiële klanten kiezen voor een ander bedrijf, omdat ze niet weten dat ze hiervoor ook bij u terecht kunnen.

Het draait bij communicatie allemaal om beleving. Hoé brengt u de boodschap over? Schreeuwt u het van de daken? Bedenkt u een originele invalshoek? Of houdt u het klein en persoonlijk?  Welke keus het beste is, is afhankelijk van uzelf, de doelgroep en de boodschap. Overleg met ons! Wij luisteren naar uw wensen en zetten deze om in een plan, geven u tips of voeren de communicatie voor u uit.

 

(Re)creatieve communicatie

De afgelopen tien jaar hebben wij ons, onder de naam Ferias communicatie, gespecialiseerd in de communicatie in de recreatie- en vrijetijdsbranche. (Re)creatieve communicatie noemen wij dat.

In de afgelopen jaren merkten wij dat er veel overlap zit in het ontwerpen, schrijven en coördineren voor gasten in deze branche en het werken voor kinderen. Beleving, creativiteit, originaliteit en laagdrempeligheid zijn essentieel om hen te bereiken en hun aandacht vast te houden.

Hoewel wij onze kennis in De Keenenburgt hebben verbreed, blijft onze specifieke ervaring en expertise in recreatie- en vrijetijdsbranche behouden.