Ingewikkelde dingen op een verrassende en creatieve manier makkelijk maken: dát is de kracht van De Keenenburgt.

Dat wij ingewikkelde dingen makkelijk kunnen maken, hebben wij de afgelopen jaren wel bewezen. Wij hebben jarenlange ervaring met het bedenken van concepten voor kinderen. Zo hebben wij, samen met Blink Uitgevers, het nieuwe tijdschrift Wild van Freek, van de bekende bioloog Freek Vonk, bedacht, opgezet en op de markt gezet.

Ook voor de tijdschriften National Geographic Junior, ZoZitDat en Donald Duck hebben wij meegeschreven, onderwerpen bedacht en uitgewerkt en de creatieve eindredactie gedaan. Daarnaast hebben wij meegeholpen met de input voor de tv-programma’s, columns en colleges van Freek Vonk.

Voor Blink Educatie en het educatieve project van de provincie Flevoland, De Culturele Haven, hebben we lesmethodes voor het basisonderwijs opgezet, uitgewerkt en geredigeerd.

Al deze educatieve projecten hebben ons gedwongen in het kinderbrein te duiken. We hebben hen geobserveerd en met hen gefantaseerd totdat we zelf weer een beetje kind werden. En zeg nu zelf: er is toch niets leuker dan dat?