Je hebt de Oude Meesters in de Klas-collectie besteld.
Wat krijg je concreet toegestuurd?

In de Oude Meesters in de Klas-collectie zitten de volgende onderdelen:

  • 8 kwalitatief hoogstaande panelen, van minimaal 80 centimeter breed of hoog (exacte afmetingen in verhouding met het originele schilderij);
  • per paneel/schilderij 2 docentenlesbrieven met achtergrondinformatie;
  • voor de bovenbouw: per schilderij een map met lesbrieven voor alle leerlingen (maximaal 30 stuks per klas*), zodat zij deze zelfstandig kunnen bestuderen;
  • toegang tot de digitale lesbrieven;
  • een algemene informatiesheet met tips voor meer achtergrondinformatie, interessante websites, een aanbieding voor een bezoek aan het Rijksmuseum en praktische tips met betrekking tot de collectie.

De lesbrieven zijn mooi vormgegeven, gedrukt op hoogwaardig papier en worden geleverd in praktische opbergmappen. De panelen zijn gemaakt van hoogwaardig dibond en (bij normaal gebruik) onverwoestbaar. Na aanschaf van de collectie zijn de panelen volledig eigendom van de school. Deze hoeven dus niet geretourneerd te worden en kunnen schoolgeneraties lang gebruikt worden.

Krijg je de Oude Meesters in de Klas-collectie, dan voelt dat als een cadeautje!

* Bij de aanschaf van de collectie ontvangt u voor de bovenbouw maximaal 30 leerlinglesbrieven per klas.
Zitten er meer leerlingen in uw bovenbouwklassen of wilt u na het eerste jaar lesbrieven voor de leerlingen in de bovenbouw bijbestellen? Dat kan!
Kosten zijn standaard € 1,25 per lesbrief/leerling (excl. BTW).
Bestel deze door een mail te sturen naar info@oudemeestersindeklas.nl